قوانین مالی

آیا می توان اضافه کاری دهیار و کارکنان دهیاری ها مربوط به سه ماهه آخر سال ۱۴۰۴ را در سال ۱۴۰۵ پرداخت کرد؟

طبق جزء (۱۳) فصل سوم بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۵ دهیاری ها، هرگونه تعهد مزایای جانبی از جمله اضافه کاری و رفاهی کارکنان دهیاری ها صرفاً در سقف اعتبارات جاری بودجه همان سال مالی قابل پیش بینی است و ایجاد هرگونه تعهد برای سنوات بعد ممنوع می باشد.

به استناد تبصره ذیل ماده ۲۹ آیین نامه مالی دهیاری ها، سال مالی دهیاری یک سال هجری شمسی است که از اول فروردین ماه هر سال آغاز و به پایان‌ اسفندماه همان سال ختم‌می‌شود، لذا پرداخت اضافه کار مربوط به سال قبل در سال جاری ممنوع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا