قوانین شوراها

آیا یک فرد می‌تواند هم‌زمان عضو شورای اسلامی بیش از یک روستا یا شهر باشد؟

طبق تبصره ۱ ماده ۱۵ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران (مصوب ۰۱/۰۳/۱۳۷۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی تا تاریخ ۱۹/۱۲/۱۴۰۳)، هر فرد می تواند فقط عضو شورای یک روستا یا یک شهر باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا