قوانین شوراها
آیا عضویت در شورا شغل محسوب می شود؟

به استناد ماده ۱۵ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران (مصوب ۰۱/۰۳/۱۳۷۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی تا تاریخ ۱۹/۱۲/۱۴۰۳)، عضویت در کلیه شوراهای موضوع این قانشون افتخاری است و شغل محسوب نمی شود.



